almost there

2015-05-20 2015-05-20 001 019

Heippa kaikki! Vitsit siitä on taas aikaa, kun oon viimeksi kirjoittanut. Kevät on jo pitkällä ja juuri tänään sainki tehtyä viimeiset esseet ja kokeen ja voi tätä helpotuksen määrää. On ollu paljon raskaampi kevät mitä oon ajatellut ja paljo sellaisia vapaita kevätiltoja auringon paisteessa ei ole tullut vietettyä, johtuuko sitten siitä että aurinkoa ei oo niin paljo näkyny vai omista kiireistä... 

Anyway, nyt kuulumisiin vähän enemmän. Vaikka koulua mä oonkin käynyt ihan kiitettävän ahkerasti viime aikoina niin paljon muuta kivempaaki on tapahtunut. Jos nyt noista koulutöistä vielä höpötän, niin tää vuosi on ollut entiselle kympin oppilaalle tosi haastava, mutta on ollut ihana huomata miten kevään aikana numerot on alkanut nousta ja todellakin englanninkielen taito parantunut. Mutta sitte muihin juttuihin: mä muun muuassa sain tietää mun Italian reissun host familyn (josta varmaan lisää myöhemmin) ja koko kesäksi töitä ja noista on riittänyt iloa koeviikkoon. Sen lisäksi ollaan juhlittu myös esimerkiksi vappua ja kavereiden synttäreitä tässä toukokuun aikana ja muutenkin kevät on mun lemppariaikaa (kunhan vaan olis vähän lämpimämpi...) kun puihin tulee lehdet, päivät pitenee, aamulla herää auringonvaloon ja voi vaihtaa toppatakit kevyempiin. 

Mutta nyt mun on aika lähteä unten maille, vielä muutama päivä koulua ja sitten mullaki alkaa kesäloma. Tsemppiä viimeiseen viikkoon! :-)

2 kommenttia: