INSPO 2016

Mulla on ollu jo jonku aikaa mielessä tämmönen inspiraatiopostaus vuodelle 2016. Listaan muutamia asioita joita oon miettinyt, missä haluaisin parantaa ja mistä saan inspiraatiota ja motivaatiota arkeen ja miksei juhlaanki! :-)

Untitled
-Tuo tekstinpätkä on niin hyvä ja totta! Tässä vaiheessa koulua varsinki tekee itelleen tosi ison palveluksen ku jaksaa tsempata koulussa aatellen ens vuoden loppukokeita. Ylioppilaskirjoituksia mehän ei IB:llä kirjoiteta, mutta vastaavat kokeet meilläkin on keväällä 2017. Hei kiinnostaisko teitä muuten joku postaus kansallisen puolen lukion ja IB-linjan eroista?
-Sen lisäksi mun pitäisi oppia pitämään mun työpöytää järjestyksessä, sillä usein siinä on kaikki ihan levällään. Ja mun puolesta kukkiakin saisi näkyä täällä meidän kodissa enemmänkin, sillä ne tuo oikeesti ihan huikeen paljo piristystä harmaisiin päiviin ja rakastan kaikenlaisia kukkia.
Untitled
-Mulla on muutto tulossa myöhemmin ja en malta oottaa että pääsen sisustamaan uutta kotia sitten! Tällä hetkellä mun lempparijuttuja sisustuksessa on selkeesti musta ja valkoinen, sekä erilaiset lamput.


Untitled
-Oon viimeaikoina huomannut itessäni negatiivisemman puolen, mikä ei todellakaan oo omasta mielestä hyvä juttu, joten tän vuoden tavotteena on myös löytää se ainainen positiivisuus takaisin. :-)
-Seuraava juttu onkin vähä hassu, sillä oon kohta kahden vuoden ajan haaveillut vaaleasta trenssityylisestä takista ja tänä vuonna oiski jo aika löytää se oikea mulle!
Untitled
-Mää tykkään tosi paljon myös käydä kahviloissa ystävien kanssa, joten toivottavasti tänä vuonna sama juttu jatkuu. Ennen Ouluun muuttoa en edes tykännyt kahvista, enkä juuri koskaan käynyt kahviloissa. Hauska huomata miten ympäristö saattaa vaikuttaa niin paljon. :-D
Untitled
-Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan että oisko aika lopettaa ne tekosyyt ja käydä säännöllisesti harrastamassa sitä liikuntaa?? No ois!
-Kaipailen jotain muutosta mun hiuksiin ja tää vois olla se aika mun elämässä kun uskallan kokeilla jotain uutta?
-Haluan myös oppia käyttämään kalenteria ja pysymään aikataulussa ja olemaan järjestelmällisempi.
-Kanarialla mulla oli shoppailulistalla mustat niket ja metsästin niitä kaikista kaupoista. Se oli oikeasti yks mun to do -listalla löytää mustat niket ja toiseksi viimeisenä päivänä viimein löysin outletista yhdet ainoat mustat niket ja ne sattui olemaan juuri mun kokoa. Voin vannoa että hymyilin sen koko illan koska materialismionnellisuus. :-D

Untitled Untitled
-Viime kesä oli unohtumaton kaikin puolin ja ensi kesästä tulee varmasti vielä unohtumattomampi. Toivon että kerkeän olla mahdollisimman paljon mökkeilemässä ja seikkailemassa ympäri Suomea, viettää ihania kesäiltoja yhdessä ystävien kanssa, käydä jollain kesäfestareilla ja nauttia oikeesti kesästä eikä vaan stressata töistä. Jotenkin viime kesät on ollut niin täynnä kaikkea niin nyt oikeasti toivon että voisin olla vaan täällä koti-Suomessa ja viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen ja kavereiden kanssa.
Untitled
-Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä ootan ku kuuta nousevaa sitä päivää kun täytän 18 ja saan ajokortin. Oon nimittäin alkanut jo harjottelemaan ajamista opetusluvalla ja no onhan se ainakin tässä vaiheessa vielä aika jännittävää. 
-Haluaisin myös oppia syömään aamupalaa, sillä liian usein skippaan sen koska "kiire" tai "ei oo nälkä eikä tee mieli mitään"... 

Ite ainaki innostuin tulevasta vuodesta tän postauksen myötä! Mitäs suunnitelmia teillä on tulevalle vuodelle vai onko vielä mitään? :-)

kuvat weit

4 kommenttia:

 1. Voi ihana postaus vilkku!❤️☺️

  VastaaPoista
 2. Kiinnostais kuulla sun koulusta! Kenen kans muuten asut?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii pitääpä pistää mieleen! Asun mun kolme vuotta vanhemman siskon kanssa tällä hetkellä. :-)

   Poista