lately from phone

page
[1] Kaupunki on heti niin paljo kauniimpi kun aurinko paistaa ja kevät tulee! [2] Hypärillä @ Roberts coffee & italian sodat oli niin hyviä, miten en ollut maistanut tuota ennen!? [3] Junamatkalla vähän viihdykettä. Aloitin lukemaan kirjoja englanniksi, jotta tuo kielitaito karttuisi nopeampaa ja nyt ei oo kyllä enää mitään ongelmaa lukea englanniksi. [4] Pakollinen selfie

page2
[1] Niitä veljen wanhoja katsomassa. Näytän kyllä niin eriltä lasit päässä, etten melkeen tunnista edes itseäni. :-D [2] Käytiin katsomassa maanantaina Fifty shades of Grey kavereiden kanssa! [3] Vilhelmiinan bussiseikkailut osa 5078... Kauniita maisemia tullut nähtyä ainaki kun olen hypännyt vääriin busseihin ja joutunut ties minne. [4] Innostuin vähän elokuvateatterissa ja löysin omannäkösiä kavereitaki!

page3
[1] Koulun pinaattikeitto ei miellyttänyt, joten mentiin Katrin kanssa pitkästä aikaa subille! [2] After parties kuva... Tuparikuvia katellessa ei sieltä löytynytkään hirveän edustavia kuvia. :-D [3] Oon alkanut kävelemään kouluun ja ei kyllä haittais yhtään jos joka aamu olisi näin ihana sää mitä tänä aamuna ♥ [4] Kotikotiin tullessa heti tunsin olon niin hemmotelluksi kun ei tarvinnut itse laittaa ruokaa ja smoothiekin tuotiin valmiina suoraan käteen. :-)

Tässäpä muutamia hetkiä viime ajoilta. En yleensä tykkää itse toteuttaa tällaisia puhelinkuvapostauksia, mutta oon huomannu että näitä on mukava lueskella joten paremman puuttessa itsekin tein. Puhelimella on tullut otettua enemmän tuommosia tilannekuvia ja vaikka pari vuotta sitten vannoin, että kamera tulee pysymään mun mukana aina, niin en oo kyllä jaksanut pitkään aikaan kantaa sitä mukana. Mutta toivottavasti nämäki päivittelyt kelpaa, mukavaa keskiviikkoiltaa! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti